Türk Dili ve Edebiyatı bölümünün lisans ve yüksek lisans mezunlarıyla çevrimiçi görüşme düzenlendi

02.12.2023 02:21

Türk Dili ve Edebiyatı bölümü lisans mezunlarıyla 01.12.2023 tarihinde saat 20.00’de Google Meet üzerinden online bir görüşme gerçekleştirildi. Görüşme 21.30’da sona erdi.

Bölüm öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Nurcihan GÜNEŞ’in koordinatörlüğünde başlayan görüşmeye, bölüm başkanı Prof. Dr. Tamella ALİYEVA dışında bölümün diğer öğretim elemanları da katıldılar.

Türk Dili ve Edebiyatı bölümü yüksek lisans mezunlarıyla 30.11.2023 tarihinde saat 21.00’de Google Meet üzerinden online bir görüşme gerçekleştirildi. Görüşme 22.30’da sona erdi.

Bölüm öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Servet ŞENGÜL’ün koordinatörlüğünde başlayan görüşmeye, bölüm başkanı Prof. Dr. Tamella ALİYEVA dışında bölümün diğer öğretim elemanları da katıldılar.

Lisans öğrencileriyle görüşme tutanağı için tıklayınız.

Yüksek lisans öğrencileriyle görüşme tutanağı için tıklayınız.